torsdag 26. august 2010

TSN 10/11 og livet på Rønningen er i gang!

Då var livet på Rønningen, som Rønner og TSN'er i gang!!

Det har vert kjekke dager med masse gøy til no, så dette lover bra! Vi på TSN har rigga oss til på Kråkeslottet, eg bur i andre etg. på det beste rommet(!!) med kjære roomie Caroline! Vi har gjort det veldig koselig på vårt jenterom med lite skapplass, men vi har det bra :)
I etasjen vår har vi etasjesjef Pål Andre, som har laga vaskeliste og system. I går hadde vi etasjemøte, der hovedsakene på planen var etasjevask. Det var ordstyrar, engajement, diskusjon, innelgg og replikkar. Eg trur ikkje foreldra våre hadde kjent oss igjen. Så ta det med ro, vi klarer oss bra!

men ja, TSN 10/11. Da var vi i gang! og til no - lever det til dei høge forventningane! I dag hadde vi TSN kick off! Høgdepunktet var heilt klart då vi sang i lag skikkelig for første gang- og DET var kjekt det! Vi sang tistemt, ikkje alt på ein gang, men det var nesten. gåsehud og tårer i augene, heile pakka. Ikkje for å virke blærete eller høg på pæra, men det var bra. Så om nåken vil oppleve det så kom på TEN SING NORWAY premiere søndag 24.oktober kl.15.00 på Rønningen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar